Amerikansuomalaisten sanomalehti jo vuodesta 1932 - Amerikan Uutiset

torstai 16-elokuu-2018

Vääräjärven 25-asteinen vesi kutsui lapsenlapset polkuttelemaan useiksi tunneiksi päivittäin. Uimataito karttui huomattavasti kolmen viikon aikana.
Kukapa olisi uskonut, että tänä kesänä Suomeen menevä lomailija joutuu helleaallon kynsiin! Niin vain kävi, vaikka alkukesän ja toukokuun aikana Suomessa koettu helle uskotteli, että kesä olisi siinä ja seuraavaksi olisi luvassa kolea ja sateinen kesä. Joka tapauksessa Suomeen lomalle lähtevän on syytä aina varata mukaansa kaikkea mahdollista vaatetta villatakista uimapukuun ja kumisaappaisiin. Eihän sitä koskaan tiedä noista ilmoista...Meidän Suomi-reissumme aluksi oli tosiaan pari viileämpää päivää. On minulla todisteeksi kuva, jossa päälläni on se keltainen tuulitakki,  jota sateentorjuntatakiksi olen kutsunut. Se olikin sitten ainoa kerta kun sitä tarvitsin. Sitten se helle iski.

Heidi Wivolin toimi Kotikirkon rahastonhoitajan tehtävässä vuosina 2006-2010. Hän toimi myös seurakunnan puheenjohtajana rahastonhoitajan tehtävän jälkeen vuosina 2011-2013. Heidi Wivolin luopui seurakunnallisista luottamustehtävistä omasta pyynnöstään, kun kävi ilmi, että häntä kohtaan on tulossa oikeuskäsittely, noin 4,5 vuotta sitten. Wivoliniin kohdistuva oikeuskanne tuli Kotikirkon johdolle yllätyksenä. Seurakunnan jäsenyydestä Wivolin erosi keväällä 2017, samoihin aikoihin, kun nykyinen virassa oleva pastori aloitti tehtävänsä Kotikirkolla.

.Suomalaissijoittajilta ja -eläkeläisiltä huijattiin 2,7 miljoonaa dollaria kuuden vuoden aikana. Heidi Wivolin sai petoksesta kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion, hänen liikekumppaninsa Mark O`Sullivanin tuomio oli yksi vuosi ja 4 kuuukautta ehdotonta.

Floridan suomalaisia viime vuosina puhuttanut petosjuttu on saanut ensimmäiset tuomionsa. Sijoitusneuvoja Heidi Marika Wivolin, 49, tuomittiin 23. toukokuuta kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen Fort Lauderdalen oikeustalolla. Tuomio sisälsi petosten lisäksi rangaistukset väärästä veroilmoituksesta (2010) ja veropetoksesta (2011). Wivolinin yhtiökumppanina NEXT Financial Groupíin kuuluvassa First Trust-yrityksessä toiminut amerikkalainen Shawn O`Sullivanin sai petoksesta 1 vuoden 4 kuukauden tuomion 19. kesäkuuta. Wivolin ja O `Sullivan tuomittiin myös maksamaan korvauksia sijoittaja-asiakkailleen runsaan 2,7 miljoonaa dollarin edestä. Petokset tapahtuivat vuosina 2008-2014.
 
Suomi Talo
All County Funeral Home and Crematory
KK Car